Utveckling

Skybase banar vägen för utveckling kring paramotorsporten inte enbart i Sverige – vi är ledande inom detta område i hela världen. Många helt nyskapande konstrutioner har tagits fram enbart under det gångna året.

Vi har valt att inte söka patent eller skydda uppfinningarna så alla kan ta del av dessa otroliga framsteg! ”Opensorce” som det kallas i data och programmerings världen har visat sig leda utvecklingen framåt mycket fortare än hemlighetsmakeri och patent skydd!

Bra ideèr kommer oftast när vi människor gör något, och inser att vi måste göra något för att förbättra situationen eller konstruktionen. Skybase konstruktör tillbringar enormt mycket tid att flyga paramotor och detta leder i sin tur till massor med bra och nya konstruktioner.

Bakhjuls driven trike

Denna konstruktion är helt utan motsvarighet någonstans i världen!! Skybase konstruerade och byggde denna övningstrike  år2010. Nu har över 20 elever lärt sig balansera och flyga trike med denna fantastiska konstruktion.

Inga skador har uppkomit på flygskärm under hela året, vilket är jätte vanligt med en propeller driven trike! Naturligvis har ingen propeller gått sönder pga att den inte har någon.

Tryggt och ekonomiskt för eleven.

Se även

–  Vindskydd till paramotor trike

–   Konsoller till snowboards

–   Xeon lyse till trike

–   Special byggen

trike