Anmäl intresse via mail eller kontakta oss på telefon. OBS! Utbildningarna blir snabbt full – anmäl i tid!!

Mera löpande under året och enligt överenskommelse!

Prislista.

Student 7500:-
PM1  8500:-
PM2 4000:-
PM Tandem:4000:-

Berg 3500:-
Vinsch 3500:-
Hang 3500:-
Termik 3500:-

Pilot 1 2500:-
Pilot 2 3500:-
Tandem 4500:-
Avrostnings kurs ½ dag (backglid,pm,berg,vinsch) 2000:-

utbildningbild

Villkor för kurser och bokningar

Alla bokningar är bindande. Betalning av utbildning görs vid första utbildningstillfället oom inget annat anges. Skybase förbehåller sig dock rätten att debitera 1.500kr i bokningsavgift. Eleven ska närvara 100% av påbjudna utbildningstillfällen. Utbildningstillfällen kan med anledning av väderomslag påbjudas eller ställas in med kort varsel.
Innan utbildningsstart skall eleven erlägga förbunds- och försäkringsavgift till Svenska Skärmflygarförfundet ( SSFF Takeoff kitt). Information om detta på SSFF´s hemsida.
Under utbildningen håller Skybase med all utrustning utom handskar, kängor och oömma kläder.
Endast motorhyra tillkommer på pm utbildning om man inte har egen motor: 2000:-
Det finns inga medicinska krav för att gå en utbildning. Rådfråga oss på Skybase om du har frågor. Efter utbildingen är det instruktören som bedömer om du är lämplig att inneha en skärmflyglicens.

Boende i Boden

De elever som blir medlemmar i Bodensparamotorklubb bor gratis på klubbens lokaler. Där finns gemensamt kök, toaletter, duch. Madrasser och kuddar och täcken finns, men ni tar med sängkläder! Lite ”Spartanskt” men det brukar bli en riktigt härlig lägerkänsla med många glada skratt och minnen!

Löpande datum vid mera intresserade!

Skybase utbildar löpande under året så tillfällen som passar just dig/er hittar ni lätt! Vi utbildar främst i områden runt boden men är ni 4st eller mera kommer vi t ill er om fält och förutsättningar för flyg är bra hos er.

<< – Tillbaka